Ливърпул и лидерът в английската Висша лига - Арсенал, не се успяха

...
Ливърпул и лидерът в английската Висша лига - Арсенал, не се успяха
Коментари Харесай

Героичен вратар спря Ливърпул за грандиозен обрат срещу Арсенал

Ливърпул и лидерът в британската Висша лига - Арсенал, не се съумяха да се победят и приключиха наедно при резултат 2:2 в спиращо дъха зрелище в финален конфликт от 30-ия кръг на шампионата. Всичко на " Анфийлд " започва още в осмата минута, когато Габриел Мартинели откри, но Габриел Жезус удвои в 28-ата минута. " Артилеристите " направляваха чудесно конфликта в по-голямата част от първата част, преди обаче Мохамед Салах да върне едно попадение в 42-ата минута.
Прочетете още
Оттам нататък мърсисайдци взеха превес и при започване на второто полувреме получиха право да изпълнят дузпа, която обаче Салах изпусна в 54-ата минута. Домакините натиснаха съществено и съумяха да изравнят посредством златната резерва Роберто Фирмино в 87-ата минута. 

В добавеното шестминутно продължение Ливърпул сътвори няколко прелестни положения, с които можеше да реализира грандиозния поврат, само че с неповторими спасявания се регистрира вратарят на лондончани - Аарън Рамсдейл, който се трансформира в воин и резервира точката за своя отбор

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР